måndag, mars 20, 2006

kärring

- Jag tycker inte att vår grupp fungerar så bra. Det känns som att vissa hela tiden gör allting och att vissa andra bara sitter liksom.

säger hon som bara tagit på sig att vara försöksledare, alltså att säga "hej, välkommen till vårat experiment. du kan läsa det här papperet. tack". detta säger hon även ungefär varje gång vi samlas i gruppen. när vi sedan skulle sammanställa skiten så räknade hon ut ett medelvärde tillsammans med en annan tjej. jag fick som uppgift att sammanställa hela skiten, eftersom jag redan hade skrivit introduktion och metod. sedan idag när vi skulle bestämma hur vi skulle göra med redovisningen, då sitter kärringen helt jävla tyst och tar inte på sig någonting alls att säga. när vi sedan frågade om vi skulle ses en stund innan redovisningen så svarar hon:

- Ja, vi (hon och tre till) ska ju inte ens säga nånting så vi kommer ju inte komma hit tidigare. Det får ju ni göra upp om, men vi kommer ju inte komma tidigare.

hon är ju för fan dum i huvudet. jävla översittarcpmänniska. jag hatar verkligen såna. varför finns det så jäävla många?